Patru scafandri şi un echipaj de pompieri cu două bărci pneumatice participă, duminică, la acțiunea de căutare a tânărului de 19 ani care sâmbătă a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a căzut cu un autoturism în apele râului Someș.

Citește și: Un bărbat, aflat la pescuit, s-a înecat în apele Lacul Izvorul Muntelui

Incidentul s-a produs pe un drum nedestinat circulației publice, în localitatea Băbăşeşti din judeţul Satu Mare.

Citește și: Românul mort în Grecia și-a riscat viața pentru un selfie. Martorii au povestit cum s-a întâmplat totul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, un bărbat de 18 ani, a fost salvat, însă șoferul este de negăsit.

Sâmbătă, acțiunea de căutare a trupului şoferului s-a încheiat la ora 23:00.

Cum s-a întâmplat totul?!

Doi tineri cu vârste de aproximativ 18 ani au intrat cu un autovehicul în râul Someș. Unul dintre ei a primit ulterior îngrijiri medicale la fața locului.

Celălalt este de negăsit.

Citește și: FOTO- Doi pompieri dedicați au salvat viața unei persoane, aflată într-o situație de urgență. Ei se aflau în concediu de odihnă: „Felicitări! Suntem mândri de voi!”

Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine în aceste momente cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanță SMURD B2 si ambulanța SMURD TIM, în localitatea Babașești, pentru salvarea a doi tineri care au intrat în apele râului Someș cu un autovehicul.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul Smurd.
Potrivit primelor informații, una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă, în stare conștientă, primind îngrijiri medicale la fața locului.

Citește și: Lumea sportului este în doliu! Un fotbalist a decedat înecat într-un canal din Amsterdam: „Nu bea, nu fuma și nu se droga: era sportiv și știa să înoate foarte bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si