Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, sâmbătă dimineața, într-un accident produs pe DN 1 Adjud-Bacău, traficul rutier fiind oprit, anunţă Centrul Infotrafic.

Citește si: Un bărbat a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut de pe o trotinetă electrică

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că un autotren şi o autoutilitară au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 2 Adjud – Bacău, în zona localității Răcăciuni, judeţul Bacău.

În urma accidentului, două persoane au murit şi alte două au fost rănite, fiind transportate la spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Circulația rutieră este oprită.

Un șofer de 71 de ani a decedat după ce a accidentat mortal un preot motociclist

Un conducător auto, în vârstă de 71 de ani, a decedat, vineri, după ce a accident mortal un motociclist, de 52 de ani, în zona Hanului Lugojana, pe DN 68 A, informează presa locală. Pe motocicletă se afla un preot dintr-o comună timișoreană.

Citește si: Grav accident în Spania, doi români morți

Din primele informații a reieșit că șoferul de 71 de ani care se afla la volanul unui Audi a efectuat o manevră de întoarcere în fața restaurantului Hanul Ana Lugojana fără să vadă că vine o motocicletă.

Motociclistul nu a observat la timp manevra șoferului, iar motocicleta a izbit în plin mașina, potrivit Lugoj Info.

Ambele persoane, atât șoferul autoturismului, cât și motociclistul, au decedat pe loc în urma impactului violent.

Motociclistul era preot într-o comună din apropiere

Apelul la 112 a anunțat inițial că cele două victime se aflau pe motocicletă, însă poliția rutieră a elucidat circumstanțele tragediei.

Citește si: Un bărbat s-ar fi aruncat în fața trenului, iar circulația este oprită între Gara de Nord și Aeroport

Motociclistul avea 52 de ani și era preot în Luncanii de Jos, comuna Tomești. Șoferul autoturismului Audi era din Lugoj.

Citește si: Noi schimbări în Codul Rutier! Titi Aur a explicat care sunt categoriile de șoferi ce produc cele mai multe accidente din România | EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si