Mai multe persoane au fost implicate într-un grav accident rutier, noaptea trecută, în județul Tulcea. Ajunși la fața locului, pompierii au salvat două persoane care au rămas încarcerate înntre fiarele mașinii și au eliminat posibilitatea unui incendiu.

Accident rutier soldat cu 2 victime încarcerate

Accidentul s-a petrecut în județul Tulcea, în apropiere de localitatea Turcoaia, pe Drumul Național 22D. 

În accident au fost implicate 3 autoturisme și mai multe victime, între acestea regăsindu-se și doi minori de 15 ani, respectiv 1 an și 6 luni.

În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate. 

La fața locului au ajuns imediat popmpierii din cadrul Secției de Pompieri Măcin. De asemenea, la locul accidentului au fost dislocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, dar și un echipaj SMURD și două ambulanțe, pentru a oferi primul ajutor și îngrijirile medicale necesare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Pompierii au scos din fiarele mașinii o victimă încarcerată, un bărbat de 64 de ani. Cea de-a doua victimă anunțată în condiții de încarcerare s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de salvare.

O femeie împreună cu cei doi minori au fost preluați de cele două ambulanțe SAJ Tulcea, în timp ce o altă persoană a fost preluată de echipajul SMURD.

Cele patru victime au fost transportate la unități spitalicești pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate.

În acest moment nu se cunosc detalii cu privire la circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Citește și: Cine este "Văduva Neagră" din Iași care a ucis patru oameni și a ieșit din închisoare. "Inculpata ne-a sfidat și râs în nas"

Pompierii au eliminat probabilitatea unui incendiu

Pompierii ajunși la locul accidentului au intervenit imediat pentru a elimina un posibil incendiu. Salvatorii au luat măsuri PSI prin decuplarea bornelor autoturismelor și îndepărtarea fluidelor scurse pe partea carosabilă.

În aceste condiții, probabilitatea unui incendiu care ar fi putut să apară a fost eliminată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si