Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier grav: două TIR-uri s-au ciocnit violent

Un accident rutier grav s-a petrecut noaptea trecută pe șoseaua de centură a Municipiului Giurgiu. Traficul a fost blocat după ce două TIR-uri s-au lovit violent.

Georgiana Balaban,

Accident grav în această dimineață.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a petrecut azi-noapte  pe DN 5D, în jurul orei 02.50.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

Citește și: Accident rutier cu nouă victime în această dimineață

Citește și: Un bărbat de 58 de ani a murit după ce a fost lovit pe un drum național

Potrivit martorilor, cei doi șoferi unul cetățean turc, celălalt bulgar, au avut nevoie de îngrijiri medicale.  Impactul între cele două autotrenuri a fost extrem de violent.

Ce spun autoritățile

Șoferul bulgar a fost rănit în urma evenimentului rutier, iar cadrele medicale de pe o ambulanță SAJ i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului.

După ce a fost stabilizat, bărbatul a refuzat transportul la spital. Pompierii au acționat pentru sablarea părții carosabile și deconectarea bornelor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Accident pe șoseaua de centură Giurgiu.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Un șofer de 85 de ani a accidentat două fete pe o trecere de pietoni

Cum unul dintre tiruri era încărcat cu materiale feroase, iar celălalt cu material lemnos, polițiștii rutieri au blocat in acest moment traficul pentru a permite angajaților celor doua firme sa își încarce marfa in alte autotrenuri.

Circulația autovehiculelor va rămâne închisă pentru cel puțin 3 ore.

Citește și: Cine era bărbatul care a murit într-un accident banal cu ATV-ul. Avea doar 43 de ani, o soție și o fetiță

Citește și: Cinci persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit, în Neamț. Printre acestea se află și un adolescent de doar 15 ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI