Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, din primele date, trei persoane au fost rănite ușor.

Citeste si: Tragedie în Bucegi. Un turist a decedat după ce a alunecat de pe un versant

Ce au declarat reprezentanții Poliției

„Poliţiştii Serviciului rutier intervin la un accident pe Drumul Naţional 67, comuna Budeşti, kilometrul 198, fiind implicate trei autoturisme.

Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat trei victime rănite uşor. Conducătorii auto au permise de conducere valabile şi nu au consumat alcool”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Circulația în zonă se desfășoară alternativ, iar polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în Brăila: O adolescentă de 15 ani, intoxicată cu monoxid de carbon în baie. Tânăra a murit în drum spre spital

Circulație îngreunată și pe Valea Prahovei din cauza aglomerației

Drumul către stațiunea Rânca este complet blocat din cauza numărului foarte mare de mașini. Coada se întinde pe kilometri.

Traficul este blocat și pe Valea Prahovei, unde polițiștii de la Rutieră au fost nevoiți să intervină.
Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, judeţul Prahova, iar în cealaltă direcţie, valorile de trafic sunt intense între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Citeste si: Accident pe DN 1E, între municipiul Brașov și stațiunea Poiana Brașov. Un autoturism s-a ciocnit cu un autobuz de călători

Traficul este deviat pe DN1A 

Totodată, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 11,45, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele- Cheia- Ploieşti.

Citeste si: Un bătrân a intrat cu Ferrari-ul într-un mall din Andorra


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si