Un bărbat de 56 de ani a fost transportat la spital, duminică dimineață, după un accident rutier produs  în municipiul Vaslui, el fiind scos din autoturism de echipajul de descarcerare. O altă persoană a primit îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Citește și: Accident rutier urmat de incendiu în județul Galați. Traficul este blocat

Accidentul s-a produs, duminică dimineaţă, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Vaslui, fiind implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

Ce au transmis autoritățile

Potrivit ISU Vaslui, pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) şi o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM) pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea, deblocarea şi acordarea primului ajutor victimelor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Două persoane sunt în stare gravă în urma unui accident rutier produs în Bistrița Năsăud

„La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind găsită o victimă blocată. Concomitent cu manevrele pentru deblocare efectuate de pompierii militari, doi membri ai echipajului ambulanței SMURD TIM acordau primul ajutor bărbatului în vârstă de 56 de ani.

După deblocare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. O a doua persoană a suferit un atac de panică, paramedicii acordându-i primul ajutor”, a arătat sursa citată.

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate, însă nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident dramatic la Gura Humorului! Un bărbat a scăpat de moarte ca prin minune după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs acest accident.

Citește și: Accident violent în Sibiu! Două mașini s-au ciocnit, iar un copil de 12 ani a fost dus la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si