UPDATE- „Polițiștii Serviciului Rutier intervin pe Drumul Naţional 2 E85 în localitatea Popeşti la un accident rutier grav. Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj şi un alt autoturism care circula din spate”, a transmis IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism.

„Un pasager din autoturismul care efectua virajul a fost rănit grav, iar o altă persoană a fost rănită uşor”, au precizat polițiștii.

Persoana rănită grav a fost transportată la spital.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 2 Râmnicu Sărat – Focşani, în zona localităţii Urecheşti, judeţul Vrancea, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tragedie pe DN1, în județul Cluj

Sursa citată a precizat că o persoană a fost rănită, primind îngrijiri medicale la locul incidentului.

Se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Un accident rutier a avut loc în Vicovu de Jos. Două femei au fost transportate la spital

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Vicovu de Jos. Din fericire, nu au existat decese, însă două femei sunt acum la spital.

Citește și: Liviu s-a stins din viață încercând să intre în casă pe geam. Familia este devastată de durere

Accident rutier în această dimineață, între două autoturisme, în jurul orei 09:00 pe raza localității Vicovu de Jos.

Citește și: Copilă, de opt ani, lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

În accidentul rutier au fost implicate 3 persoane, conștiente și cooperante, potrivit ISU Suceava. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Două femei au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Citește și: Modificări în Codul Rutier: Persoanele care dețin un permis de conducere străin vor avea interzis să conducă un autovehicul în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si