Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier de ultim moment. Traficul este blocat pe DN2

Trei maşini sunt implicate, vineri seară, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea, pe DN 2, traficul fiind blocat.

Georgiana Balaban,

Grav accident rutier în Vrancea.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- „Polițiștii Serviciului Rutier intervin pe Drumul Naţional 2 E85 în localitatea Popeşti la un accident rutier grav. Conform primelor date, coliziunea a avut loc între un autoturism care efectua viraj şi un alt autoturism care circula din spate”, a transmis IPJ Vrancea.

Sursa citată a precizat că primul autoturism ar fi fost proiectat pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un al treilea autoturism.

„Un pasager din autoturismul care efectua virajul a fost rănit grav, iar o altă persoană a fost rănită uşor”, au precizat polițiștii.

Persoana rănită grav a fost transportată la spital.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe DN 2 Râmnicu Sărat – Focşani, în zona localităţii Urecheşti, judeţul Vrancea, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier”, a transmis, vineri seară, Centrul Infotrafic.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Tragedie pe DN1, în județul Cluj

Sursa citată a precizat că o persoană a fost rănită, primind îngrijiri medicale la locul incidentului.

Se efectuează cercetări pentru determinarea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Un accident rutier a avut loc în Vicovu de Jos. Două femei au fost transportate la spital

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Vicovu de Jos. Din fericire, nu au existat decese, însă două femei sunt acum la spital.

Citește și: Liviu s-a stins din viață încercând să intre în casă pe geam. Familia este devastată de durere

Accident rutier în această dimineață, între două autoturisme, în jurul orei 09:00 pe raza localității Vicovu de Jos.

Citește și: Copilă, de opt ani, lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

În accidentul rutier au fost implicate 3 persoane, conștiente și cooperante, potrivit ISU Suceava. La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Două femei au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Citește și: Modificări în Codul Rutier: Persoanele care dețin un permis de conducere străin vor avea interzis să conducă un autovehicul în România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI