Un accident rutier mortal a avut loc marți în Hunedoara. Doi tineri, care se aflau pe scuter, au intrat într-un excavator. Impactul a fost prea puternic pentru a mai putea supraviețui, în ciuda eforturilor medicilor.

Citește și: VIDEO- Accident pe A2, București-Constanța. Traficul este îngreunat

Tinerii au avut parte de o moarte cruntă. Ei s-au izbit violent de un excavator.

Medicii au ajuns imediat la fața locului și au depus toate eforturile necesare, însă fără succes.

Cum s-a produs tragedia

Tragedia a avut loc în localitatea Brad, în jurul orei 14:40. Un tânăr de 20 de ani conducea un scuter, în timp ce pe același scuter se afla și o tânără de 17 ani. Scuterul lor a intrat în coliziune cu un excavator, iar impactul a fost foarte puternic. Cei doi și-au pierdut viața, în cele din urmă.

Citește și: VIDEO- Alertă în Cluj-Napoca! Un copil de patru ani a rămas blocat într-o mașină

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cadrele medicale ajunse la fața locului au încercat să-i salveze pe cei doi. Tânărul de 20 de ani a fost declarat decedat la locul accidentului, iar tânăra de 17 ani, din localitatea Ribița, a fost transportată la spital. Însă, adolescenta a murit, în cele din urmă, starea ei fiind foarte gravă încă de la început. Polițiștii au deschis o anchetă în urma tragediei.

Citește și: O persoană a fost rănită în urma unui carambol ce a avut loc pe un drum din Timiș

„Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Brad, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Avram Iancu, din municipiul Brad, din direcția Brad – Oradea, a intrat în coliziune cu un utilaj industrial (buldoexcavator), care circula din sens opus și care ar fi schimbat direcția de mers prin viraj la stânga (pentru a pătrunde într-o incintă) fără să acorde prioritate de trecere motocicletei.

În urma impactului, tânărul motociclist a decedat, iar o pasageră de pe motocicletă, în vârstă de 17 ani, din comuna Ribița, a fost transportată în stare gravă la spital, unde a decedat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Hunedoara.

Citește și: Un pasager a decedat la bordul avionului. Pilotul a decis să forțeze aterizarea acestuia pe Henri Coandă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si