Close sidebar
Close sidebar

Accident șocant în Ilfov. Un șofer a murit după ce a fost proiectat printr-un geam lateral

Un accident șocant a avut loc în Ilfov. Un șofer care nu purta centură de siguranță a fost proiectat printr-un geam lateral.

Diana Puiu,

Accident șocant în Ilfov. Un șofer a murit după ce a fost proiectat printr-un geam lateral

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident tragic a avut loc, în această dimineață, pe DN2, la ieșirea din localitatea Afumați. Șoseaua era umedă, iar într-o curbă a ajuns pe contrasens.

Citește și: O femeie de 73 de ani a fost lovită de tren, după ce a forțat trecerea, chiar dacă locomotiva se apropia

„Nu a adaptat viteza la carosabil şi… a intrat în cel cu Golf 4. Era domnul decedat acolo şi ambulanța a mai preluat un rănit din Seat.”, spune un martor.
Pentru că nu avea centură de siguranță, șoferul autoturismului de Buzău, în urma impactului cu mașina care circula regulamentar, a fost pur și simplu proiectat prin geamul din spate al autoturismului.

Citește și: Accident grav în Neamț: două persoane au decedat în urma unui impact devastator

Accident grav în Neamț: două persoane au decedat în urma unui impact devastator

Doi persoane au decedat pe loc după un impact frontal devastator, într-un accident ce a avut loc la Nisiporeşti, în Neamţ. Două persoane au murit pe loc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 69 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani.

Citește și:  Toți șoferii trebuie să afle asta. Sistemul de supraveghere a traficului cu recunoaștere facială a intrat în funcțiune

Șoferul de 69 de ani și un pasager din mașina acestuia  au decedat pe loc. Șoferul de 23 de ani și o femeie de 73 de ani au ajuns la spital cu răni grave.

Șoferul de 23 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. 

Citește și:  O femeie de 73 de ani a fost lovită de tren, după ce a forțat trecerea, chiar dacă locomotiva se apropia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI