Un groaznic accident care s-ar fi putut transforma într-o tragedie a avut loc într-o piață din Suceava. Un șofer a parcat, însă, fără a trage frâna de mână. Mașina se pare că a luat-o la vale, iar patru femei au fost rănite, potrivit informațiilor transmise de obiectivdesuceava.ro.

A uitat să tragă frâna de mână și a rănit patru femei

Incidentul de-a dreptul șocant s-a petrecut într-o piață din Suceava, mai exact în comuna Marginea.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, Adrian I. din comuna Vicovu de Sus, ar fi parcat mașina în piață, dar a uitat să tragă frâna de mână.

Citește și: Vladimir Putin, mesaj alarmant despre soldații veniți din Coreea de Nord. Articolul 4 din tratatul de apărare semnat cu Kim Jong-Un sperie Occidentul

Autoturismul s-a pus în mișcare cu spatele până s-a izbit de o mașină parcată regulamentar. În urma impactului, autoturismul lovit s-a pus, la rândul lui în deplasare, a lovit patru femei care circulau pe șosea și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

La fața locului s-au deplasat de urgență autoritățile. Echipajele medicale au evaluat victimele, cele patru femeie suferind răni ușoare. Victimele au fost identificate drept Rodica U. (46 de ani), Magdalena P. (28 de ani), Ana P. (63 de ani) și Ana O.

(51 de ani).

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

Șoferul care a provocat ravagii pentru că nu și-a asigurat corespunzător mașina a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat valoarea negativă de 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Citește și: Patru "asteroizi ucigași", în apropiere de Pământ. Biroul de Apărare Planetară: "Estimați probabilitatea impactului"

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbatul este cercetat într-un dosar penal, fiind suspect în comiterea infracțiunii de vătămare corpoarală din culpă. Autoritățile continuă verificările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a desfășurat incidentul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si