Accidentul s-a produs la Tenczyn,inainte de ora 10:00, vineri, cand un camion a depasit pe linie dubla continua si a intrat intr-un autocar plin cu elevi de clasa a saptea care se intorceau dintr-o excursie la Zakopane. 43 de copii au fosta raniti, doi dintre ei extrem de grav.

Soferul camionului si soferul autocarului sunt si ei de asemeneain stare critica. Salvarea soferului autocarului a fosti ingreunata dupa ce barbatul a ramas blocat intre volan si scaun, au anuntat pompierii polonezi. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raniţii au fost internati in sase spitale din Cracovia si din imprejurimi, majoritatea prezentand contuzii puternice si fracturi. 25 dintre raniti, majoritatea copii, au fost dusi de la locul accidentului direct la spital. Numarul mare al victimelor obligand salvatorii sa ii duca pe ceilalti intr-o sala de sport din Tenczyn, pentru a le acorda primul ajutor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si