Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil în Alba! Un şofer de 26 de ani a murit, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu un TIR

Accidentul a avut loc miercuri, 7 noiembrie, în jurul orei 19:45, în apropierea satului Oiejdea.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au fost implicate un autouturism marca cu numere de Germania şi un TIR.  În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Aiud, (conducătorul autoturismului), şi-a pierdut viaţa.

Din primele investigaţii efectuate la faţa locului se pare că accidentul a avut loc din cauza şoferului TIR-ului, un bărbăt de 58 de ani din Teiuş,  care nu a acordat prioritate autoturismului şi a ieşit din curtea unei societăţi comerciale fără să se asigure.  Şoferul este cercetat în prezent pentru ucidere din culpă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă 8 subofiţeri ISU Alba Iulia alături de o autospecială de descarcerare şi o maşină SMURD, dar după ce tânărul a fost scos dintre fiarele contorsionate, medicii nu au putut decât să îi constate decesul.

Traficul rutier a fost blocat complet pe ambele sensuri timp de circa o oră şi a fost deviat pe o rută ocolitoare prin Sântimbru – Coşlariu – Teiuş, acesta fiind reluat pe DN 1 doar în jurul orei 22.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI