Bărbatul ar fi adormit la volan

Drama s-a produs la primele ore ale dimineții, atunci când bărbatul care era angajat al ISU Hunedoara a adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea.

Pe raza localității Drăganu din județul Argeș, bărbatul a pierdut controlul volanului iar mașina a ieșit în decor, izbind violent un TIR care era parcat pe marginea drumului.

Citeste si: Petruța Gheorghe a murit. Fiica ei este o cântăreață celebră

Citeste si: Fiica lui Cornel Galeș, decizie de ultim moment! Ce a hotărât înainte de înmormântare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Vedetă din România, victima unui accident grav în SUA

Comunicatul IPJ Argeș

"Autoturismul condus de un barbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula din direcția Pitești spre Rm.Vâlcea, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un TIR care se afla staționat, orientat în aceeași direcție cu cea a autoturismului", au declarat reprezentații IPJ Argeș.

În urma impactului, șoferul de 41 de ani și fratele său, în vârstă de 43 de ani, au rămas încarcerați în autoturismul distrus. Fratele pompierului a murit pe loc, în timp ce șoferul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Pitești. La câteva ore distanță însă, angajatul ISU Hunedoara a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

În mașină cu cei doi se mai aflau iubita fratelui pompierului și cei doi copii ai acestora, care au scăpat teferi în urma accidentului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si