Close sidebar
Close sidebar

Accident TERIBIL in Botosani! Sot si sotie, la limita dintre viata si moarte!

Accident groaznic in Botosani, la Manastirea Doamnei. Sot si sotie in stare critica, dupa ce s-au izbit violent cu masina de un cap de pod.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accident infiorator, ieri dupa-amiaza, in satul Manastirea Doamnei, comuna Curtesti, judetul Botosani. Doua persoane, sot si sotie, au ajuns la spital in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un cap de pod.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Soferul, de 70 de ani, se afla la volanul autoturismului si circula dinspre Suceava spre Botosani. La un moment dat, in zona localitatii Manastirea Doamnei, Gheorghe M. ar fi atipit la volan, a iesit cu masina de pe carosabil, a lovit un cap de pod, dupa care s-a rasturnat pe cupola in calea de acces spre o locuinta.

In urma impactului extrem de puternic, soferul si sotia acestuia au fost grav raniti, cei doi fiind transportati la Unitatea de Primiri Urgente Botosani pentru ingrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI