Din nefericire, o persoană a murit și alte șase au fost rănite în urma impactului.

Accident grav în Călărași: o persoană a murit

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi au declarat, pentru News.ro, că poliţiştii au fost anunţaţi de producerea unui accident rutier pe DN 3, în comuna Independenţa, în care au fost implicate o autoutilitară şi un TIR. În urma impactului, şoferul TIR-ului a murit, iar cele şase persoane din autoutilitară au fost rănite. 

Traficul în zonă a avut de suferit preț de minute bune. Ambele sensuri au fost blocate.

Primele cercetări ale polițiștilor arată că accidentul s-a produs în urma neacordării de prioritate.

Citeste si: VIDEO| Bătaie cruntă între doi șoferi care au provocat un accident rutier în Timișoara. Scenele violente, filmate de trecători

Accident mortal: un TIR a lovit un pieton pe centura Capitalei

Un alt accident teribil, soldat cu moartea unui om, s-a produs azi-noapte, pe Șoseaua de Centură a Capitalei, în zona Dragomirești Deal.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Martorii aflați la fața locului spun că bărbatul de 65 de ani s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea străzii și nu s-a asigurat.

Citeste si: O mașină de pompieri a accident mortal o persoană pe trecerea de pietoni

Șoferul TIR-ului l-a observat prea târziu pe bărbat, iar coliziunea nu a mai putut fi evitată. Cadrele medicale au intervenit pentru efectuarea manevrelor de resuscitare, însă acesta nu a mai răspuns efortului depus de salvatori.

Polițiștii l-au testat pe șoferul TIR-ului, iar rezultatul a fost negativ. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citeste si: VIDEO- Accident la raliul de la Târgu Cărbunești. Pilotul a scăpat mașina de sub control


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si