Un accident teribil a avut loc noaptea trecută în București, pe Șoseaua Siseşti. Din păcate, un tânăr de 18 ani a încetat din viață, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea străzii.

O avocată a încercat să-l salveze pe tânărul de 18 ani

Se pare că șoferul circula cu viteză foarte mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului.

O avocată a povestit cu groază ce s-a întâmplat seara trecută, ea și copiii săi fiind martorii la accidentul șocant.

”Comentam cu copiii despre lipsa poliției rutiere în miez de noapte, când toată lumea din zonă știe că e ora la care se fac curse. Una dintre mașini, cu semn de începător în lunetă, îi taie fața celeilalte și dintr-o dată nu o mai vedem. Accidentul s-a petrecut atât de repede, încât nu am știut ce s-a întâmplat. Am tras pe dreapta, încercând să evit parbrizul de pe carosabil și resturile mașinii care se oprise într-un copac. Îmi doream din toată inima să găsesc o urmă de viață în mașina făcută țăndări, dar rațiunea îmi spunea că e imposibil. Dacă ceva nu voi uita toată viața, este privirea băiatului de la volan, ochii lui mi s-au întipărit adânc în minte, tinerețea lui și faptul că nu puteam face nimic să-l salvez.

Impactul a fost atât de brutal… ”, a povestit femeia pe Facebook.

Alex mort accident București

Alex ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Primarul Emil Boc vrea un cimitir al animalelor în Cluj-Napoca. Ce părere au românii despre această inițiativă?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Tot ea a fost și cea care a sunat la 112 după ajutor, din păcate, totul a fost prea târziu pentru Alex, deoarece inima lui deja nu mai bătea. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate pe băiat din fiarele contorsionate ale mașinii.

”Viteza ucide, nu, nu e un clișeu. O viață a fost curmată sub ochii mei și am o furie nebună că nu am putut face nimic”, a mai precizat Eliza Corbeanu.

Lacrimi de durere pentru Alex, un tânăr care avea o viață întreagă în față

Alex Tănăsescu era elev de liceu și avea permisul de două luni de zile. De altfel, apropiații săi îl descriu ca fiind un tânăr foarte cuminte și la locul lui. Ei spun că nu viteza ar fi fost devină pentru tragedia produsă.

”Din păcate cunoșteam băiatul. Avea permis de 2 luni, dar era cuminte. A fost pur și simplu o decizie proastă de moment care l-a costat viața…Pe jos era umed….a alunecat sanie”, a povestit o cunoștință a băiatului.

Alex mort accident București

El este Alex Tănăsescu.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Un incendiu puternic a destrămat o familie din Vaslui! Un bărbat de 71 de ani a murit, iar fratele său este în comă

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

”Îl cunoșteam pe băiatul decedat.Ce tragedie!”, a mai adăugat cineva.

În cele din urmă, avocata sub ochii căreia a murit tânărul de 18 ani a spus că nu înţelege de ce Primăria nu instalează acele limitatoare de viteză şi nu semnalizează multiplele treceri de pietoni din zonă. Acum, poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si