Un accident produs noaptea trecută, în jurul orei 22:30,pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală a fost la un pas de tragedie!

Cum a avut loc accidentul și cine a fost vinovat?

Şoferul nu s-ar fi asigurat atunci când ieşea din parcarea unui supermarket, în timp ce un alt șofer mergea cu o viteză amețitoare chiar pe direcția lui de mers. Din păcate, impactul a fost unul extrem de violent și nu a mai putut fi evitat la timp.

Cei doi pasageri au rămas prinşi între fiarele contorsioante ale maşinii, iar până la sosirea echipajelor şoferul de 29 de ani a reuşit să iasă singur din mașină. 

”Venea de pe bulevard cu viteză foarte mare. A încercat să frâneze însă nu mai avea timp să oprească”,  a declarat un martor, conform Observator.

O altă șoferiță a văzut scena șocantă și tot ea a fost cea care a sunat imediat la 112 pentru a anunța accidentul teribil.

Accident grav Capitală

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu puternic la hotelul stadionului din Alba Iulia. 15 sportivi cazați au fost evacuați

Victimele au primit îngrijiri la fața locului, iar mai apoi au fost transportate de urgenţă la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale suplimentare. Șoferii au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare coporală din culpă și continuă cercetările.

Mașină spulberată de tir în judeţul Vâlcea 

Un alt accident grav a avut loc pe Drumul Naţional 7, din localitatea Câineni, judeţul Vâlcea. Din păcate, starea uneia dintre victime era critică, așadar, salvatorii au solicitat imediat un elicopter SMURD. De asemenea, o altă persoană a fost rănită în impact.

„Pe 22 februarie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 7, în localitatea Câineni, la km 233+ 30 m, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren”, transmit polițiștii IPJ Vâlcea.

Accident tir Vâlcea

Imagine de la locul accidentului din localitatea Câineni.

[Sursa foto: Jurnalul Olteniei]

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Stire in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si