Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil în Capitală. Un bărbat a fost lovit de un tramvai

Un bărbat a fost lovit puternic de un tramvai după ce a sărit gardul de siguranță fără a se asigura.

Madalina Grigore,

Bărbat grav rănit după ce nu s-a asigurat în stația de tramvai.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident teribil a avut loc în București, pe Calea Văcărești, în apropiere de Piața Sudului, care a fost surprins de o cameră de bord. 

Nu s-a asigurat

Bărbatul s-a strecurat printre mașinile care așteptau la semafor, a sărit gardul de protecție fără a se asigura. Din sens opus venea un tramvai care nu a putut frâna din timp pentru a evita accidentul și l-a lovit pe bărbat din plin. 

Citeste si: Cinci oameni au murit într-un atac cu arcul în Norvegia

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă

Echipajele medicale ajunse la fața locului i-au acordat bărbatului primul ajutor după care acesta a fost transportat în stare gravă la spitalul Bagdasar Arseni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Accident cumplit în Argeș. Un șofer de TIR a fost lovit din plin în timp ce încerca să traverseze fără a se asigura

Vatmanul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se pare că vatmanul tramvaiului care se deplasa pe Calea Văcărești către Piața Sudului, în momentul în care a ajuns în apropierea stației de tramvai "Pridvorului", a surprins și accidentat un pieton, bărbat.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății se opune utilizării la scară largă a dozei trei anti-COVID-19: „Nu vom opri așa pandemia”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI