Forțele de ordine franceze au intervenit în forță miercuri, 31 august, pe RN19, la Dampvalley-lès-Colombev, departamentul Haute-Saône din regiunea Bourgogne-Franche-Comté, acolo unde a avut loc un accident rutier deosebit de grav.

Citeste si: Ravil Maganov, vicepreşedintele Lukoil, s-a sinucis la Moscova. Motivul pentru care a sărit de la etajul 6 al unui spital

În coliziune au fost implicate patru autovehicule și patru șoferi de naționalități diferite: un vehicul greu de marfă bulgar, un polonez de 3,5 tone, o dubă spaniolă condusă de un șofer român și un vehicul ușor francez.

Filmul tragediei de pe șoseaua franceză

Cercetările, care au fost îngreunate din cauza barierei lingvistice, ar trebui să permită stabilirea cauzelor exacte ale accidentului. Potrivit primelor informații de la primele constatări de la locul tragediei, a avut loc o coliziune frontală între vehiculul ușor și duba spaniolă condusă de șoferul român urmată de un carambol. Cei doi șoferi care s-au ciocnit frontal au fost transportați la spitalul Vesoul. Unul dintre ei, în vârstă de 27 de ani, considerat inițial rănit grav, a scăpat în cele din urmă fără răni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Crimă șocantă în Austria. O româncă a fost ucisă în fața casei chiar de soțul ei

Operațiunile de salvare au mobilizat aproximativ douăzeci de pompieri, inclusiv un medic și o asistentă, sub ordinele liderului grupului, locotenentul Jérémy Tailhardat. Au fost prezente trei VSAV și SMUR din Vesoul, precum și jandarmii companiei Vesoul și BMO Vesoul.

Circulația a fost complet întreruptă pentru mai bine de două ore. 

Citeste si: Droguri în valoare de 1,5 milioane de euro, găsite în Gorj. Trei bărbați au fost arestați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si