Pasagerul- un barbat de 40 de ani- abia isi mai simte picioarele din cauza socului. Cinci salvatori trudesc sa-l duca rapid la spital. "Ridica-l putin... Apropie-i mainile putin.", urla cu disperare cei care incearca sa il salveze pe om.

Sirena ambulantei anunta alti raniti: inca trei barbati si doua femei, pe care echipajele de la descarcerare le scot in viata.


De tabloul groaznic s-ar face vinovata o tanara de 25 de ani. Se-ntorcea din Franta la volanul masinii si urma sa ajunga acasa, la Iasi, cand a intrat pe contrasens. Martorii cred ca ar fi adormit. "Am incercat sa-i evit, am intrat in sant, am fost lovit de masina din spate, dupa care nu mai stiu ce s-a intamplat.", a declarat una dintre personele implicate in accident.

Medicii spun ca doar o tanara a murit, restul ranitilor fiind in stare buna. "Toti ranitii sunt acum in stare stabila, mai putin soferita. Din cauza ranilor profunde, tanara si-a dat ultima suflare la spital.", a declarat o angajata de la Spital.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si