Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil în Ilfov! Două persoane au murit în uma impactului

O nouă tragedie pe şoselele din România. Două persoane au murit şi o alta a fost rănită, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe DN 2, în localitatea Şindriliţa, pe sensul de mers Bucureşti - Urziceni.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform ISU, cinci autoturisme au fost implicate în accidentul teribil, în care se aflau şapte persoane. Pentru doi bărbaţi, însă, care aveau vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic.

Conform ISU, în acest caz au acţionat trei ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi un echipaj de descarcerare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform reprezentanţilor Infotrafic, un autoturism a intrat pe contrasens, ciocnindu-se frontal cu un a doilea, care în urma impactului a lovit alte trei vehicule, scrie wowbiz.ro.

„În acest moment este oprit sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă pe banda de urgenţă a sensului opus”, precizează reprezentanţii Infotrafic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI