Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil in judetul Neamt. Un tanar a nenorocit o familie din cauza vitezei

Scene cumplite surprise der camerele de supraveghere. Un sofer a nenorocit o familie apasand la maximum pedala de acceleratie. Totul s-a intamplat pe un drum din judetul Neamt, iar totul a fost atata de socant incat un martor care a oprit sa vada daca mai e cineva in viata a fugit de groaza.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tanar de 20 un tanar a vrut sa depaseasca doua masini, dar a nenorocit viata unei familii. Pe imagini se vede cum cei doi soferi incearca sa se evite, insa trag de volan in acelasi sens.

Soferul nevinovat se stinge sub privirile fiului, a norei si a nepoatei. Micuta este prima care iese din masina.  Reactia unui barbat care se opreste sa vada ce se intampla este uluitoare. Isi pune mainile in cap si apoi face cale intoarsa.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Cel care a povocat accidentul iese singur din masina, semn ca el e teafar. Merge agitat si se intoarce catre vehiculul facut zob, insa nimic nu mai poate fi schimbat.

Pana cand ajung cei de la descarcerare nimeni nu mai iese din masina. Soferul nevinovat este trimis la morga, in timp ce nora si fiul sau sunt transportati la spital, iar tanarul de 20 de ani s-a ales cu dosar penal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI