Autoritățile au fost solicitate să intervină astăzi, 27 ianuarie 2024, în urma unui accident rutier produs pe DN 68 A, în localitatea Coșava din județul Timiș.

Tânăr de 21 de ani, mort după impactul cu un TIR

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Făget și Detașamentului 2 Timișoara cu mijloace corespunzătoare în vederea acordării de ajutor.

Citește și: VIDEO. Mașină spulberată de tren în Bacău. Doi tineri au murit pe loc

„S-au deplasat pompierii din cadrul Stației Făget și Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție si comandă și un echipaj SMURD, precum și o autospecială pentru transport personal și victime multiple din cadrul Detașamentului Lugoj”, au transmis autoritățile.

De asemenea, la eveniment au mai venit în ajutor două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

autotren

Autotrenul implicat în accident

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

În accident au fost implicate un TIR și o camionetă, cu trei persoane participante. Toate cele trei victime au fost încarcerate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șoferul camionetei, un tânăr de 21 de ani, a fost declarat decedat. Alături de el se mai afla o femeie de 28 de ani care a ajuns în stare gravă la spital. Conducătorul TIR-ului, un bărbat de 33 de ani, a fost și el transportat la spital.

„În accidentul rutier au fost implicate un autotren și o camionetă, cu trei persoane participante, fiind toate încarcerate.

În urma evenimentului rutier, conducătorul camionetei a fost declarat decedat, iar pasagerul din camionetă (victimă de sex feminin) și conducătorul autotrenului au fost transportați la spital”, au mai transmis autoritățile.

Cum s-a produs tragedia?

Un tânăr de 21 de ani, șoferul autoutilitarei, mergea dinspre Făget spre Deva, iar, ulterior, la ieșire din localitatea Coșava, județul Timiș, ar fi intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat de 33 de ani. În autoutilitară se mai afla o femeie de 28 de ani.

Citește și: Accident grav de muncă la Arad! Un bărbat a fost transportat de urgență la spital, după ce a căzut într-un siloz de cereale

camioneta

Camioneta implicată în accident

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele medicale, toate cele trei victime fiind încarcerate.

În ciuda eforturilor medicilor, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat.

Pasagera din autoutilitară, alături de șoferul TIR-ului au fost transportați de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si