Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN6, în Mehedinți. Două TIR-uri s-au ciocnit, iar în urma impactului puternic, unul a intrat într-un autobuz plin cu pasageri, relatează observator.ro.

Două TIR-uri și un autobuz, implicate într-un accident rutier

Accidentul s-a petrecut în Mehedinţi, pe DN6, între Orșova și Severin, în zona Porțile de Fier I. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului puternic, unul dintre TIR-uri a ricoșat într-un autobuz plin cu pasageri.

Autobuzul se deplasa pe ruta Italia-Dolj, iar pasagerii românii se întorceau acasă.

La fața locului au ajuns imediat pompierii din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin. Au fost dispune, de urgență, două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o autospeciala de descarcerare, precum și două ambulanțe SAJ. La locul accidentului a fost solicitată și autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Mehedinți.

În urma testării șoferilor cu aparatul etilotest, s-a constatat că unul dintre șoferul unui TIR implicat în accident se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul se pare că avea o concentraţie de 0,16 de alcool în aer pur respirat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Radu, polițistul din Sibiu care a fost lovit în plin de o mașină a fost condus pe ultimul drum. Agenții din țară au venit să-și ia rămas bun

accident teribil mehedinti

Două TIR-uri și un autobuz plin cu pasageri au fost implicate într-un accident rutier

[Sursa foto: observator.ro]

Șoferul aflat sub influența alcoolului se pare că a provocat tragicul accident. Potrivit primelor informații, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, a lovit inițial un alt TIR, iar apoi, în urma impactului, a ricoşat într-un autobuz plin cu pasageri, care circula regulamentar.

Potrivit informațiilor transmise observator.ro, echipajul medical a evaluat șase victime ale accidentului rutier. Pasagerii răniți se aflau în autobuzul ricoșat de TIR. Cele șase persoane au fost transportate la o unitate medicală, în stare conștientă și cooperantă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si