Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, pompierii au fost solicitati sa intervina sambata, la un accident rutier petrecut pe drumul de ocolire al municipiului Caracal, la fata locului deplasandu-se SMURD Caracal si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Olt.

In accident au fost implicate doua autoturisme, in care se aflau sase persoane, dintre care trei minori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Astfel, un barbat in varsta de 34 de ani, care a suferit un traumatism la un picior, o fetita in varsta de patru ani cu atac de panica si o alta fata, in varsta de noua ani, cu traumatism la piciorul stang, plaga la pometele stang, toti din comuna Bucovat, judetul Dolj, au fost asistati medical si transportati de echipajul SMURD Caracal la CPU Caracal.

Mama copiilor, care a fost diagnosticata cu traumatism la maxilarul inferior si un copil in varsta de doi ani cu atac de panica, tot din comuna doljeana Bucovat, au fost preluati de echipajul SAJ si transportati la CPU Caracal.

Totodata,  un barbat in varsta 50 ani, soferul din celalalt autoturism, nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, el nefiind ranit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si