Incendiul a izbucnit după ce s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Citeste si: O româncă și fiica ei au fost ucise! Criminalul este primul ucigaș in serie din Cipru

Cumplitul accident a fost transmis live pe Facebook de un alt șofer. Tragedia având loc noaptea trecuta, pe DN 29D, drumul care leagă Botoşaniul de Ştefăneşti, pe raza localităţii Truşeşti.

Şoferul unui Opel a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de copac şi a luat foc. Din păcate, bărbatul nu a mai apucat să iasă din maşină şi a murit carbonizat.

Citeste si: Fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, care a agresat un copil, a primit patru ani şi patru luni de închisoare cu executare

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Accident băi, arde lumea in maşină, aici. Ia uite ce-i aici fraţilor... mi-e frică că explodează. Nu pot să scot că a luat foc. Nu pot să scot pe nimeni. Am sunat la 112.

Ia uite ce e aici, maşinile trec, nici nu opresc", se aude şoferul care filmează tragedia.

"Salvarea, pompierii, nu ştiu ce e... dar pompierii nu vin? Uitaţi-vă ce e aici, fraţilor! Dacă veneau pompierii în 10 minute, îl scotea de acolo.... au ars oamenii în maşină!!", spune revoltat bărbatul.

Citeste si: Un fotbalist din Burundi a făcut infarct în timpul unui meci şi a murit! El avea probleme cu inima şi medicii îl sfătuiseră să nu mai joace fotbal

Atunci când și-au făcut apariția la faţa locului, pompierii de la Garda de Intervenţie Truseşti au găsit maşina în flăcări şi şoferul acesteia carbonizat în interior.

A fost deschisă o anchetă şi urmează să stabilească identitatea victimei şi împrejurările în care s-a produs accidentul cumplit.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si