Un accident cumplit a avut loc duminică, 26 noiembrie în jurul prânzului. Incidentul a avut loc mai exact la trecerea la nivel cu calea ferată de la Poiana Țapului.

Un minor se afla în mașina lovită de tren

Un șofer în vârstă de 53 de ani nu s-ar fi asigurat corespunzător și ar fi intrat în coliziune cu un tren care mergea spre Brașov.

În cele din urmă, mașina a fost proiectată pe sensu opus de mers, într-un tren care se deplasa spre Ploiești.

La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia au intervenit pentru a acorda ajutor și pentru a preveni un eventual incendiu.

Citește și: Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat din cauza vremii rele. Ce drumuri sunt închise în țară- LISTA. Se intervine în 13 localități pentru deblocarea mașinilor din nămeți

Șoferul și cei doi pasageri au fost grav răniți în urma impactului violent

De asemenea, imediat au ajuns și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, precum și ambulanțe SAJ. Din păcate, în mașină se mai aflau și doi pasageri, respectiv un minor de 12 ani și o femeie de 75 de ani. După ce au fost scoși din mașină, cu toții au fost duși de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Din primele informații primite de la fața locului, în eveniment a fost implicat un autoturism la bordul căruia se afla 3 persoane (un minor), încarcerați, cu diferite traumatisme, însă conștienți. Se acționează pentru extragerea victimelor. Misiune în desfășurare”, a transmis ISU Prahova.

Accident feroviar Poiana Țapului

Un tren a proiectat o mașină în altul, în zona dintre Poiana Țapului și Sinaia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: EXCLUSIV: Cea mai bună prietenă a Timeei, tânăra de 24 de ani strivită de un buldozer a făcut mărturisiri emoționante despre visele fetei: ”Dumnezeu a iubit-o mai mult decât am iubit-o noi”

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza rănilor suferite. Și în zonă, traficul feroviar și cel rutier au fost restricționate din cauza acestui incident șocant.

În continuare, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier din Poiana Țapului. Zeci de trenuri au fost anulate duminică din cauza vremii severe. În Gara de Nord întârzierile sunt de ordinul sutelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si