Maşina s-a răsturnat de câteva ori şi a luat foc.

Tempestini şi Itu au scăpat nevătămaţi,

“Din păcate aşa s-au terminat lucrurile pentru noi aici. Cel mai mare accident din cariera mea, dar SUNTEM OK, asta contează. Vom reveni mai puternici. Îmi pare rău, toată lumea”, a notat Sergiu Itu pe Facebook.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Citeste si: Italia a anunţat vineri peste 1.700 de cazuri de contaminare, cel mai mare număr din luna mai

Adolescent rănit grav într-un accident produs pe DN 1B, în judeţul Prahova

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost grav rănit, el fiind intubat şi preluat de un elicopter, în urma unui accident rutie r produs pe DN 1B, în apropierea oraşului Mizil din judeţul Prahova. Alte patru persoane au fost rănite, după ce o autoutilitară s-a răsturnat peste un autoturism.

Citeste si: Preotul care le recomanda credincioşilor gargară cu apă şi sare, ţuică, agheasmă şi albastru de metil pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, diagnosticat cu COVID-19

Primele informaţii arată că accidentul s-a produs pe DN 1B, la ieşirea din localitatea Loloiasca către oraşul Mizil, unde o autoutilitară s-ar fi răsturnat peste un autoturism, două persoane fiind încarcerate.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, dar şi pompierii de la descarcerare. Aceştia au acţionat pentru scoaterea dintre fiarele maşinii a unei femei şi a unui băiat de 14 ani, inconştient, dar care respira.

Copilul a suferit multiple traumatisme- cranio-cerebral, toraco-abdominal, la ambele picioare şi la un braţ- şi a fost intubat, iar la locul accidentului a fost solicitată intervenţia unui elicopter pentru a-l prelua şi duce la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si