Accident mortal la Tulcea! Un bărbat a intrat cu mașina într-un copac. Impactul a fost atât de puternic încât șoferul nu a reușit să supraviețuiască.

S-a izbit cu mașina în copac și a murit

Un tragic accident rutier a avut loc în județul Tulcea, în primele ore ale dimineții. La fața locului au ajuns imediat pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și două autospeciale de stingere.

accident mortal tulcea

O persoană a murit într-un accident rutier 

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

În urma impactului puternic, mașina bărbatului a fost distrusă complet, iar acesta a rămas încarcerat între fiarele mașinii.

Autoritățile ajunse la fața locului au încercat cu orice preț să îl salveze pe bărbat. Din nefericire, în urma manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să constate decesul bărbatului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: Cine este tânărul care a încetat din viață, după ce a picat în gol în Biserica Ortodoxă din Curtici? Bogdan s-a luptat cinci săptămâni să trăiască

accident mortal masina zdrobita tulcea

Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina într-un copac

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

"În această dimineață, în jurul orei 09:30, pompierii militari au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în municipiul Tulcea, în care a

fost implicat un autoturism. În urma coliziunii, șoferul autoturismului, o persoană de sex masculin, a rămas încarcerat. Către locul evenimentului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Tulcea, cu o autospecială de descarcerare și două autospeciale de stingere. Victima a fost extrasă din autoturism de către pompieri și predată echipajului SAJ, prezent la fața locului, care i-au acordat primul ajutor medical. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia",
se arată în comunicatul transmis de autorități.

Victimă încarcerată în urma unui accident, pe DN7

O femeie de 69 de ani a rămas încarcerată după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat în afara carosabilului. Accidentul s-a petrecut pe DN7, pe raza localității Tălmaciu spre Boița.

accident sibiu

O femeie a rămas încarcerată după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de intervenție. Femeia a fost recuperată din fiarele mașinii, în stare de inconștiență, și a fost transportată de urgență la UPU Sibiu.

Potrivit primelor informații, femeia a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului, din cauza vitezei neadaptate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si