Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil pe Centura Bucureşti. Un tânăr a murit după impactul cu o autocisterna

Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a stins din viață pe loc, sâmbătă, după un accident teribil cu o autocisternă pe Centura Bucureşti.

Alexandra Costea,

Accident teribil pe Centura Bucureşti. Un tânăr a murit după impactul cu o autocisterna

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Poliţiştii oraşului Măgurele au fost sesizaţi, sâmbătă, despre faptul că pe DN CB- Jilava, la km 43, s-a produs un accident soldat cu decesul unei persoane. 

Citeste si: Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate, apoi a fost proiectat lângă un bloc din Lugoj. Șoferul a dat vina pe pisici

„Astăzi, 11 iunie, polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați cu privire la faptul că pe DNCB - Jilava, la  km 43, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu decesul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiști orașului Măgurele pentru efectuarea activităților specifice, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism se deplasa DNCB, din direcția Berceni către orașul Măgurele, iar când a ajuns la km 43, a intrat în coliziune cu o autotren", se  precizează într-o informare transmisă de Poliţie.

 

Tânărul nu a mai avut nicio șansă

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit pe loc în urma impactului violent. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de salvare care nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe tână, fiind nevoiți să declare decesul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Potrivit sursei citate, reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier vor verifica legalitatea transportului.

Citeste si: Judecătorii spanioli au făcut dreptate pentru un român. Bărbatul a fost ucis într-un parc

,,În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, un bărbat, în vârstă de 35 de ani.

A fost anunțat Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care s-a  deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență.

Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

S-a relaționat cu reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Controlul în  Transportul Rutier, pentru verificarea legații transportului

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care polițiștii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se precizează în aceeași informare transmisă de Poliţie.

Citeste si: Scandal general între un grup de români și un grup de bulgari în sudul Italiei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI