Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil. Soferul unui microbuz este in stare grava dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren

Soferul unui microbuz a ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren Regio Trans care circula pe ruta Timisoara-Nerau. Victima in varsta de 60 de ani a fost proiectata in exteriorul autovehiculului.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii ISU Banat au precizat ca accidentul s-a petrecut dupa ce soferul unui microbuz care nu a respectat indicatorul de trecere la nivel cu calea ferata a fost lovit de un tren Regio Trans care circula pe ruta Timisoara- Nerau.

"In accident a fost implicat un microbuz al carui sofer a fost proiectat in exterior la impact. In microbuz nu existau alte persoane, iar in tren se aflau la momentul impactului sase persoane care nu au avut nevoie de asistenta medicala. Soferul microbuzului a fost preluat de ambulanta, in stare grava", au transmis reprezentantii ISU Banat, potrivit hotnews.ro.

Potrivit politistilor, soferul  se va alege cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI