Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Valcea, accidentul a avut loc in localitatea Balota, intr-o curba, unde soferul unui Volkswagen Passat in care se mai aflau alte trei persoane a adormit la volan si a intrat pe contrasens, masina sa ciocnindu-se cu un autoturism Mitsubishi.

In urma impactului, toti cei patru ocupanti au autoturismului care a parasit sensul sau de mers au fost raniti, fiind transportati

la spital. Una dintre victime a suferit un traumatism la coloana vertebrala, alta are un traumatism cranio-cerebral, iar celelalte doua au rani la maini si picioare, au precizat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea, care au intervenit la locul accidentului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In urma accidentului, traficul rutier a fost complet blocat pe Valea Oltului, iar la ora transmiterii acestei stiri drumul a fost redeschis circulatiei autovehiculelor.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si