Potrivit primelor informații făcute publice, în accidentul de pe strada Unirii din Ocna Șugatag au fost implicate trei mașini (un BMW, un Mercedes și un Peugeot), iar o persoană a fost încarcerată.

La fața locului au ajuns de urgență echipajele de la descarcerare, echipaje SMURD și ale ambulanței din Sighetu Marmației.

Citește și: Trenuri blocate în Maramureș după ce mai mulți copaci au căzut pe calea ferată

De asemenea, au mai intervenit un echipaj EPA SMURD și unul de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, respectiv un echipaj SAJ. 

O persoană implicată în accident s-a stins din viață, iar ceilalți doi șoferi au refuzat transportul la spital.

Un adolescent a făcut prăpăd pe șosele. A furat o mașină, iar apoi a intrat cu ea într-un cap de pod și o staţie de autobuz

Un adolescent în vârstă de 17 ani este cercetat de oamenii legii din Neamț după ce ar fi furat un autoturism cu care a intrat într-un cap de pod și o stație de autobuz, transmit jurnaliștii de la Mediafax.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit reprezentanților IPJ Neamț, oamenii legii au fost sesizați de un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă persoane necunoscute i-ar fi furat mașina, pe care a găsit-o mai apoi abandonată pe o stradă din localitate.

În urma cercetărilor, anchetatorii au reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un adolescent în vârstă de 17 ani, din aceeași localitate.

Citește și: VIDEO- Incendiu de proporții în Satu Mare. Pompierii s-au luptat mai bine de 3 ore să lichideze flăcările

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din Neamț a reieșit că, vineri, 17 februarie 2023, la orele serii, persoana vătămată s-ar fi deplasat împreună cu minorul în vârstă de 17 ani la domiciliul său, cu mașina în cauză, pe care ar fi lăsat-o neasigurată, cu cheile în habitaclul interior.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce au consumat băuturi alcoolice, minorul ar fi furat mașina și s-ar fi deplasat cu aceasta pe mai multe străzi din localitatea Dumbrava Roșie, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu autoturismul într-un cap de pod și într-o stație de autobuz.

Adolescentul în vârstă de 17 ani a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și: Un individ a fost arestat după ce și-a amenințat iubita că-i dă foc la casă. Unde se ascundea de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si