În urma impactului violent dintre cele două mașini, trei persoane s-au stins din viață, printre care și o fetiță în vârstă de doar şase ani.

Potrivit primelor informații, un șofer în vârstă de 21 de ani ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei, apoi a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de o femeie. 

Citește și: Mireasa și mirele au murit în noaptea nunții în cutremurul din Turcia. Povestea tragică a cuplului Elif și Halil Ibrahim

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Vultureni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 203, dinspre localitatea Ulmu către Jugureanu, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit pe porţiuni cu gheaţă, ar fi pierdut controlul direcţiei volanului şi a pătruns pe contrasens unde a lovit frontal un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de o femeie în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ulmu”, au transmis reprezentanții Poliţiei Judeţeane Brăila.

O a patra victimă a fost transportată de urgență la spital

La fața locului au intervenit o autospecială de descarcerare, două ambulanţe SAJ şi un echipaj SMURD pentru acordarea de ajutor medical de specialitate atât şoferilor, cât şi la doi pasageri din autovehiculul condus de femeie. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei doi șoferi, dar și fetița de şase ani care se afla în mașina tinerei în vârstă de 22 de ani, au decedat. 

Citește și: Un bărbat a fost arestat preventiv după ce a lovit un polițist într-un spital din România

Un alt pasager, în vârstă de 15 ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz. 

”În urma manevrelor de resuscitare efectuate, au declarat decesul femeii, al unei fetiţe în vârstă de 6 ani şi al şoferului în vârstă de 21 de ani. Un tânăr, în vârstă de 15 ani, din localitatea Ulmu, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a mai precizat IPJ Brăila.

Citește și: Soția lui Cătălin a plecat la muncă în străinătate, iar acesta a rămas să aibă grijă de copil. Bărbatul își strigă acum disperarea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si