Close sidebar
Close sidebar

Accident tragic in Constanta! Un doctor a lovit mortal o femeie cu motocicleta - Medicul a murit si el la spital

O femeie şi-a pierdut viaţa, joi seară, după ce a fost lovită de o motocicletă în timp ce traversa bulevardul de la ieşirea din Constanţa spre Valu lui Traian.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 
În urma accidentului, motociclistul a fost grav rănit şi a decedat şi el la spital. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), cadrele medicale au fost solicitate să intervină joi seară la un accident petrecut la ieşirea din municipiul Constanţa spre Valu lui Traian, după ce un pieton a fost lovit de o motocicletă.
 
Echipele SAJ care au ajuns la faţa locului au constatat decesul femeii care traversa strada, iar pe bărbatul care conducea motocicleta, în vârstă de 33 de ani, l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La unitatea medicală, el a intrat în stop-cardiorespirator, medicii au început manevrele de resuscitare, dar, în pofida eforturilor depuse, a fost declarat decesul, potrivit stiripesurse.ro, citat de wowbiz.ro.
 
 
Poliţiştii au stabilit, după primele cercetări, că accidentul s-a produs după ce femeia a traversat DN3 prin loc nepermis.
Bărbatul decedat în accident era medic rezident.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI