Close sidebar
Close sidebar

Accident tragic in Salaj: Un bebelus si doi adulti au murit

Bebelusul de doar un an si 4 luni si tatal lui, un tanar de 29 de ani, au decedat in urmau unui accident grav petrecut intre Satu mare si Zalau! Mama bebelusului, care e si insarcinata, este in stare grava la spital!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

in accident a mai murit si un barbat de 53 de ani, soferul celeilalte masini implicate in accident. Accidentul infiorator s-a petrecut pe drumul care leaga Satu Mare de Zalau, potrivit #Romaniatv#.

Cele doua autoturimse s-au izbit frontal si s-au facut zob. Barbatul de 53 de ani si bebelusul au decedat pe loc. Tatal micutului a murit in drum spre spital, iar mama lui, care e insarcinata, este internata in stare critic.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

in urma impactului deosebit de puternic, una dntre masini a fopst proiectata intr-un stalp de pe marginea drumului, pe care l-a si rupt. in zona, cicrculatia a fost blocata maiu multe ore.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact cauzele accidentului si cine se face vinovat de intreaga tragedie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI