Close sidebar
Close sidebar

Accident tragic la Uzina Electrică Paroșeni. Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a stins din viață acoperit cu cenușă

Tragedie fără margini în județul Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 35 de ani, angajat al Uzinei Electrice Paroșeni, a avut parte de o moarte cumplită. Tânărul a suferit arsuri grave și s-a stins din viață după ce a fost acoperit cu cenușă în timp în timp ce verifica o gură de vizitare.

Alexandra Costea,

Accident tragic la Uzina Electrică Paroșeni. Un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a stins din viață acoperit cu cenușă


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform reprezentanților ISU Hunedoara, incidentul de muncă a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Un angajat al Uzinei, în vârstă de 35 de ani a suferit arsuri grave, fiind acoperit cu cenușă în timp ce verifica o gură de vizitare.

Bărbatul s-a stins din viață din cauza arsurilor suferite

La locul tragediei au intervenit de urgență echipaje de la SMURD Vulcan, SAJ și IPJ, însă manevrele de resuscitare efectuate de echipajele medicale nu au avut rezultat. Muncitorul a fost declarat decedat, notează Mediafax.

Citeste si: Rusia își intensifică atacurile împotriva obiectivelor civile din Ucraina

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii legii au deschis o anchetă care va stabili împrejurările în care s-a produs teribilul accident de la Uzina Electrică Paroșeni.

Citeste si: Doi părinți din Scoția au avut parte de un șoc când s-au întors din vacanță. Fiul lor fugise în Ucraina, să lupte: ”Este greu”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI