Accident în urmă cu puțin timp, în Giurgiu, la Ghimpați. O ambulanță SAJ s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un TIR. Aceasta avea semnalele luminoase pornite. Cadrele medicale, abia preluaseră un pacient și se îndreptau cu el către spre Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Șoferul nu a observat autospeciala, deși ar fi trebuit să i se acorde prioritate, astfel că a fost lovită în plin.

Citește și: FOTO/VIDEO- Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere

Impactul a fost violent, iar ambulanța s-a răsturnat pe o parte. La fața locului se află un echipaj al pompierilo r care asigură toate măsurile. Din fericire, cadrele medicale s-au ales doar cu o sperietură.
În același timp, polițiștii de la IPJ Giurgiu dirijează traficul, iar în zonă este așteptat un utilaj care sa repună ambulanța pe roți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Accident în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune, într-o intersecţie din Galaţi

Accident în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune, într-o intersecţie din Galaţi

Un șofer băut a lovit o ambulanţă în misiune, într-o intersecţie din Galaţi. După impact, autospeciala a fost proiectată într-o staţie de tramvai. 

Citește și: Accident grav în Timiş: mașină spulberată de două TIR-uri. A fost chemat elicopterul SMURD

Ambulanța transporta o femeie la spital, dar din fericire nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Vinovatul este un bărbat în vârstă de 52 de ani, șoferul unui autoturism din Galați.

Bărbatul consumase alcool și a lovit o ambulanță aflată în misiune. 

Citește și:  „A intrat cu mașina în ei cu răutate” 5 persoane și-au pierdut viața după ce un chinez a intrat intenționat cu mașina în mulțime. La finalul „masacrului”, șoferul a început să arunce cu bani

Ambulanța avea semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, și era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galaţi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si