Close sidebar
Close sidebar

Accident tragic. O ambulanță s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un TIR

O ambulanță de la SAJ Giurgiu s-a răsturnat în rond la Ghimbați, după ce a fost izbită în plin de un TIR.

Diana Puiu,

Accident tragic. O ambulanță s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un TIR

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accident în urmă cu puțin timp, în Giurgiu, la Ghimpați. O ambulanță SAJ s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un TIR. Aceasta avea semnalele luminoase pornite. Cadrele medicale, abia preluaseră un pacient și se îndreptau cu el către spre Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Șoferul nu a observat autospeciala, deși ar fi trebuit să i se acorde prioritate, astfel că a fost lovită în plin.

Citește și: FOTO/VIDEO- Un tânăr de 21 de ani a murit după ce s-a izbit cu mașina de un sens giratoriu în Sebeș. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere

Impactul a fost violent, iar ambulanța s-a răsturnat pe o parte.

La fața locului se află un echipaj al pompierilo r care asigură toate măsurile. Din fericire, cadrele medicale s-au ales doar cu o sperietură.
În același timp, polițiștii de la IPJ Giurgiu dirijează traficul, iar în zonă este așteptat un utilaj care sa repună ambulanța pe roți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Accident în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune, într-o intersecţie din Galaţi

Accident în care a fost implicată o ambulanță aflată în misiune, într-o intersecţie din Galaţi

Un șofer băut a lovit o ambulanţă în misiune, într-o intersecţie din Galaţi. După impact, autospeciala a fost proiectată într-o staţie de tramvai. 

Citește și: Accident grav în Timiş: mașină spulberată de două TIR-uri. A fost chemat elicopterul SMURD

Ambulanța transporta o femeie la spital, dar din fericire nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Vinovatul este un bărbat în vârstă de 52 de ani, șoferul unui autoturism din Galați.

Bărbatul consumase alcool și a lovit o ambulanță aflată în misiune. 

Citește și:  „A intrat cu mașina în ei cu răutate” 5 persoane și-au pierdut viața după ce un chinez a intrat intenționat cu mașina în mulțime. La finalul „masacrului”, șoferul a început să arunce cu bani

Ambulanța avea semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, și era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galaţi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI