UPDATE: Motociclistul care şi-a pierdut viaţa joi după ce a căzut de pe DN67C- Transalpina într-o râpă era cetăţean bulgar şi avea 37 de ani, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"Un cetăţean bulgar, în vârstă de 37 de ani, în timp ce circula cu o motocicletă pe DN67C, în zona Tărtărău, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra motocicletei şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în afara carosabilului", a transmis IPJ.

Motociclistul se afla la sosirea echipajelor de intervenţie în stop cardiorespirator, fără a mai răspunde manevrelor de resuscitare.

Anunţul făcut de ISU Alba

"Primul echipaj care a ajuns la locul accidentului a fost echipajul EPA din cadrul ISU Hunedoara. Aceştia au început de îndată manevrele de resuscitare asupra motociclistului. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat", au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Un apel la 112 anunţa joi după-amiază că un motociclist ar fi căzut într-o râpă, în zona cabanei Frumoasa Tărtărău, la 9 kilometri amonte de barajul Oaşa, în Munţii Sebeşului. Din informaţiile apelantului, motociclistul respira, avea plus şi nu prezenta hemoragii externe.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai multe echipaje din Alba şi Hunedoara au pornit către locul accidentului, unde a fost solicitat, de asemenea, şi un elicopter SMURD de la Jibou.

Urmează ca Poliţia să stabilească în ce condiţii s-a produs accidentul, scrie agerpres.ro.

Citeste si: Scene halucinante! Un bărbat cu macetă i-a terorizat pe mai mulți elevi

Citeste si: Un copil din Vrancea a căzut într-o fântână adâncă de 22 de metri. Cum a decurs operaţiunea de salvare

Citeste si: Marius, un tânăr fără permis din Bistrița, a vrut să-i facă o farsă prietenului său. Gluma s-a transformat într-un accident mortal

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si