Un tragic accident rutier a avut loc pe DN6, între un autoturism și o autoutilitară. Trei persoane au murit pe loc, iar cinci au ajuns în stare gravă la spital.

Accident rutier soldat cu trei morți, pe DN6

Accidentul teribil a avut loc în cursul nopții trecute. Tragedia s-a petrecut după ce unul dintre șoferi ar fi pierdut controlul volanului.

Citește și: VIDEO Tragedie trasă la indigo la Brașov! Un tânăr de 18 ani, mort în urma unei curse cu motocicleta: „E păcat”. Și vărul său a avut același destin

Accident tragic, soldat cu trei morți și cinci răniți pe DN6.

[Sursa foto: istockphotos]

Targedia s-a petrecut pe DN6, între localităţile Valea Plopilor şi Stâlpu, între un autoturism și o autoutilitară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma impactului puternic, trei bărbați au intrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul acestora.

Alte cinci persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital.

Citește și: A lovit ambulanțierul și apoi a sărit în Dâmbovița. Un bărbat din București a pus pe jar autoritățile

  Ce au transmis autoritățile?

„ISU Giurgiu a fost solicitat aseară să intervină pe DN 6, între localităţile Valea Plopilor şi Stâlpu, în urma producerii unui accident între un autoturism şi o autoutilitară. 

La faţa locului s-au deplasat 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic de la ISU Giurgiu, patru echipaje de la Ambulanţa Giurgiu, una de la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov, una de la ISU Bucureşti-Ilfov, una de la Ambulanţa Teleorman, precum şi un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare. 

Trei bărbaţi au fost găsiţi în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă din nefericire acestea nu au avut rezultat”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Giurgiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si