Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit. 13 oameni au murit după ce un TIR a spulberat un microbuz în Ucraina

Un accident teribil a avut loc, marți 7 decembrie, în nordul Ucrainei. 13 oameni și-au pierdut viața după ce un TIR a spulberat un microbuz plin cu pasageri.

Sorin Negru,

Cel puțin 20 de victime în urma coliziunii de pe șoseaua umedă

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bilanțul provizoriu al tragediei: 13 morți și șapte răniți după accidentul de marți dimineață, a anunțat serviciul de stat de urgență ucrainean, potrivit Euronews.com. Microbuzul se deplasa din localitatea Cerniguiv spre satul Borzna, din aceeași regiune, când a intrat în coliziune cu un camion.

Citeste si: Accident între două TIR-uri şi un autoturism, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva

Imagini cumplite de la locul tragediei

„În urma accidentului, 13 oameni au murit și 7 persoane au fost spitalizate cu răni de gravitate diferită”, au precizat autoritățile într-un comunicat de presă.

Imaginile difuzate de serviciile de urgență arată un microbuz alb și un camion complet distruse.

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fața locului au fost trimiși 30 de salvatori, au adăugat serviciile de urgență de la Kiev. Cauza accidentului nu a fost identificată și comunicată până în acest moment, însă unul dintre factori poate fi carosabilul umed și poleiul de pe șosea.

Citeste si: Accident grav în Satu Mare. O femeie a fost lovită de două mașini, iar șoferul a fugit

Sursa foto: Twitter

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI