Două autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier, iar patru persoane au fost rănite. O mașină de ridesharing cu un pasager s-a răsturnat și a ajuns într-un stâlp electric.

Citește și: Accident în Capitală: Un pieton a fost lovit de un autoturism în timp ce se deplasa pe trotuar

Un bărbat de 24 de ani și o femeie de 75 de ani au ajuns la spital.

Unul dintre răniți s-a speriat atât de tare încât a suferit un atac de panică și a avut nevoie de ajutorul medicilor. A fost nevoie de un echipaj de descarcerare pentru a putea fi extrase.

Citește și: Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului

Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului

Un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca și-a găsit sfârșitul, noaptea trecută, după ce s-a răsturnat cu mașina. Acesta nu purta centura de siguranță. 

Citește și: Accident rutier grav în Vrancea: un copil de trei ani și mama lui au fost răniți, la Mândrești

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cauzele accidentului sunt poleiul și viteza excesivă pe care acesta o avea. Impactul a fost atât de puternic, încât tânărul a fost aruncat prin parbrizul mașinii.
Două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD de Terapie Intensivă și o ambulanță au ajuns în scurt timp la locul accidentului, însă medicii au putut doar să declare decesul.

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni

O femeie de 75 de ani din Galați a fost spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină.

Femeia se angajase în traversare, însă șoferul nu a încetinit și a aruncat-o câțiva metri. Bătrâna se află în stare gravă la Terapie Intensivă la Spitalul Clinic de Urgență din Galați.

Imaginile teribilului accident au fost surprinse de   camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Citește și: „Vreau să trăiesc”. O tânără de 25 de ani a rămas fără picioare după ce o mașină a lovit-o pe un viaduct în Chișinău

Femeia ținea o sacoșă în mână în timpul traversării. Din stânga ei a apărut o mașină, care a izbit-o din plin. Femeia nu a avut timp de reacție, iar șoferul nu a fost atent și nu a încetinit. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma accidentului, bătrâna a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență din Galați, la secția de Terapie Intensivă.

Șoferul mașinii a fost cel care a a anunțat accidentul și a sunat la 112. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, unde rezultatul a fost zero, însă i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Accident rutier pe Centura București. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si