”Vineri după-amiază, pe DJ 205R, în afara localităţii Slobozia Ciorăşti, conducătorul unui autoturism a încercat să evite un obstacol, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac. Din impact a rezultat decesul pasagerului şi rănirea conducătorului auto”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Vrancea: Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit, după ce au evitat o pisică

Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta a rămas încarcerat, pentru scoaterea sa din maşină fiind necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare.

accident vrancea pisică

”Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, au intervenit luni, în jurul orei 17:50, la un accident rutier produs pe raza localităţii Slobozia Ciorăşti, după ce un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un pom. În urma accidentului au rezultat 2 victime, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei din autoturism însă din nefericire aceasta a fost extrasă în stare de inconştienţă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Şoferul a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Viiturile i-au îngropat în noroaie

Citeste si: Alexandru Rafila aruncă bomba: E posibil ca doar cetățenii statelor sub media UE să călătorească fără izolare

Citeste si: Pandemia covid-19 nu dă înapoi, ci „continuă să accelereze”, avertizează OMS

Surse din anchetă a declarat, pentru News.ro, că şoferul a încercat să evite o pisică, apoi a ieşit pe drum şi a pierdut controlul maşinii.

Citeste si: Ioana Ginghină, îndrăgostită până peste cap! Bat clopote de nuntă? „Ne pregătim de…”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si