Un bărbat de 58 de ani a fost accidentat mortal  de o locomotivă în Portul Constanța când încerca să traverseze calea ferată.

Citește și: Accident cu cinci autovehicule. Un mort și trei răniți

Inspectoratul de Poliţie al Județului Constanța a anunţat că în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta Portului Constanța, s-a produs un accident feroviar.

Citește și: VIDEO- Accident cumplit într-o localitate din județul Iași

„Poliţiştii deplasați la faţa locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroşat de o locomotivă aflată în mers. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Constanţa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea şi sănătatea în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Un bărbat a murit într-un accident pe DN 10, provocat de un poliţist aflat în timpul liber, care conducea în stare de ebrietate.

Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla şi care era condusă de un polițist aflat în timpul liber şi în stare de ebrietate, s-a ciocnit sâmbătă dimineață cu un TIR staționat.

Citește și: Tineri morți într-un accident înfiorător

Conform IPJ Buzău, un autoturism condus pe DN10 dinspre Buzău către Braşov, de către un șofer în vârstă de 24 de ani, din Nehoiu, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un autocamion staționat.

În urma impactului deosebit de puternic, un bărbat din autoturism, în vârstă de 33 de ani, din Nehoiu, a murit.

Șoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, acesta indicând o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul, care este poliţist, dar care se afla în timpul liber, a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Citește și: Cum a reușit un adolescent în vârstă de 17 ani să ia viața prietenilor lui într-un accident. Băiatul nu avea carnet și ar fi furat o mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si