Close sidebar
Close sidebar

Accidentul care a ingrozit aseara Bucurestiul! Doi tineri au ajuns la spital, dupa ce masina lor a intrat intr-un pom!

Anul 2018 pare sa anunte deja multe nenorociri,de la sinucideri neasteptate pana la accidente cu consecinte grave!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Aseara, in cea de a patra zi a anului, in sectorul 3, un astfel de accident a ingrozit oamenii din zona unui mall! O masina de fite, in care se aflau doi tineri teribilisti, a incercat sa evite un alt autovehicul din trafic, condus de o femeie, iar urmarile au fost devastatoare!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Din cauza vitezei, automobilul a sarit direct pe o bordura inalta si apoi s-a izbit puternic de un pom.

“Barbatii au fost raniti pe loc, iar masina s-a facut praf! Au venit doua ambulante la fata locului, i-au pus pe targa si i-au dus la primul spital pentru ingrijiri, pentru ca aratau foarte rau. Toata lumea s-a speriat cand i-a vazut in ce stare erau. Bine totusi ca au scapat cu viata, caci dupa cum a bubuit autoturismul lor, am crezut ca s-au facut praf!”, au dezvaluit persoane aflate prin preajma care au mai sustinut faptul ca intreaga scena a bagat frica in locuitorii din zona.

Din fericire, femeia din cealalta masina nu a patit nimic, in schimb, a fost nevoita sa mearga la politie pentru a da declaratii despre modul in care s-a produs accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI