Close sidebar
Close sidebar

Aceasta este cea mai periculoasa intersectie din Bucuresti. Se mai numeste si "intersectia groazei"

Timp de o saptamana ati vazut la jurnalul nostru cele mai periculoase intersectii din Bucuresti. Astazi va aratam zona care se afla de primul loc in top.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol


Astazi ne vom indrepta atentia catre o intersectie unde majoritatea accidentelor au ca victime pietonii. Neglijenta si nerabdarea celor care ar trebui sa astepte pentru a traversa pe culoarea verde a semaforului fac din acest loc unul cu risc mare de accident.

Intersectia din sos. Stefan cel Mare cu Lizeanu este considerata periculoasa pentru pietoni. In ultimul an in acesta intersectie au avut loc trei accidente grave iar una dintre victime si a pierdut viata. Insa, in toate cazurile, pietonii au fost vinovati traversand prin loc nepermis

A trecut pe rosu si considera ca nu este periculos. Dar exact in aceasta intersectie, a fost un accident mortal.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pietonii sunt principalii vinovati ai evenimentelor rutiere din intersectia Stefan cel Mare cu Lizeanu. Traversarea prin loc nepermis sau pe culoarea rosie a semaforului ii transforma in potentiale victime.
Nu fortati traversarea! Va riscati viata!

Timp de trei ore a filmat echipa noastra aceasta intersectie.

In acest interval peste 100 de oameni au demonstrat inconstienta sau nepasare.

V-am aratat in aceasta saptamana cateva dintre cele mai periculoase intersectii din Bucuresti. De fapt, numarul lor este mult mai mare si din aceasta cauza si soferii si pietonii trebuie sa se respecte reciproc si astfel si unii si altii sa ajunga in viata acasa.

Va reamintesc ca in ultimii cinci ani au avut loc 4.436

de accidente grave, 4.262 de personae au fost ranite iar 422 si au pierdut viata. Daca nu am sti despre ce este vorba, s-ar putea ca vorbim despre bilantul pierderilor intr un razboi. Sunt Stefan Stroe. Pe curand.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI