Noi informații au ieșit la lumină, în cazul Angelikăi Maurer. Tânăra studia la Sibiu și în urmă cu o lună, aceasta a dispărut fără urmă.

Tânăra în vârstă de doar 25 de ani a fost văzută ieșind din campusul căminului în care locuia. Apoi, nimeni nu a mai putut afla nimic despre ea.

Citește și: Noi informații despre dispariția Angelikăi Maurer. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu studenta

La data de 24 februarie, oamenii legii au găsit într-o pădure mai multe obiecte personale ale acesteia, iar ancheta a luat o cu totul altă întorsătură. La scurt timp, fratele Angelikăi a dezvăluit și cu cine s-a întâlnit sora lui, înainte de dispariție.

Citește și: Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

Ultima conversație a Angelikăi înainte să dispară

Dispariție învăluită în mister. Angelika este de negăsit de o lună, ea fiind ultima dată văzută pe data de 8 februarie, în timp ce părăsea căminul de la Institutul Evanghelic din Sibiu și mai apoi când se îndrepta spre comuna Poplaca.

Citește și: Durere fără margini în familia unui adolescent dispărut de acasă de 5 luni. Rămășițele lui Freddy au fost găsite pe marginea drumului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Familia tinerei a cerut ajutorul autorităților abia la o săptămână distanță de la dispariția fetei. Polițiștii au început imediat căutările, iar la câteva zile distanță au descoperit și primele indicii.

Potrivit fratelui Angelikăi, Victor Maurer, studenta s-ar fi întâlnit cu un coleg de facultate înainte să dispară.

Citește și: Polițiștii din Dolj sunt în alertă după ce două minore au plecat de acasă și nu au mai revenit

Ultima discuție despre care știm a fost cu un coleg de facultate cu o zi înainte de dispariție. A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință.

Ea e o fire mai introvertită, nu avea foarte mulți prieteni și nici cu noi nu comunica foarte des. Dar când ne-am văzut de sărbători și la ultimele discuții la telefon totul părea în regulă. Niciodată nu a dat de înțeles că ar avea o problemă mai mare. Se concentra foarte mult să termine facultatea", a declarat fratele fetei, pentru  digi24.ro

Citește și: S-a aflat ce era, de fapt, bila uriașă de fier de pe plaja din Japonia. Enigma a fost elucidată!

Oamenii legii au extins căutările. Polițiștilor li s-au alăturat și voluntari, colegi și profesori ai studentei, în speranța că vor reuși să o găsească pe aceasta. Peste 300 de oameni au participat la acțiunile conduse de anchetatori

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Gheorghe Dincă scapă de acuzații. Ce au decis procurorii

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10:00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

Citește și: Și-a sugrumat soția după ce a venit mort de beat acasă și femeia i-a văzut mesajele obscene din telefon

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic "Aurel Greblea" Sibiu, DGASPC Sibiu, Direcția Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4x4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenți ULBS. De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone", se arată într-un comunicat emis de Poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si