Teodor Melescanu este unul dintre cei mai longevivi politicieni, acesta fiind ministru de externe intre 1992 si 1996, apoi senator, ministru al Apararii Nationale (2007-2008), director al Serviciului de Informatii Externe si iar ministru de externe, demisionand in noiembrie 2014, impreuna cu tot Guvernul Ponta.

Actualul vicepresedinte al partidulului ALDE este insurat cu Viki Melescanu, expert in cadrul Ministerului Economiei, aceasta fiind si cea care a contribuit din plin la portofoliul imobiliar al familiei.
Astfel, conform ultimei declaratii de avere a lui Melescanu, sotia Viki a mostenit o padure de 4,5 hectare si un teren de 5.800 de metri patrati in comuna Budila, judetul Brasov, ea fiind si proprietara unei case in Chiajna. Aceasta a fost construita in regie proprie in 2008 si are o suprafata de 586 de metri patrati. Melescanu detine si el un apartament pe numele sau, in Bucuresti, cu o suprafata de 127 metri patrati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si